Public Affairs: van belang naar invloed

Public Affairs gaat verder dan het delen van feitelijke boodschappen en visies. Het is de kunst om doelgericht specifieke belanghebbenden aan te spreken met een aangepaste benadering en toon. BOUF staat garant voor de doortastende overdracht van uw belangen naar de relevante stakeholders. Onze expertise strekt zich uit over 40 verschillende sectoren in de gezondheidszorg, waardoor wij precies weten welke benaderingswijze geschikt is voor welke partij en doelgroep. Zo maken we uw strategie persoonlijk. En het effect? Uw belangen krijgen een stem daar waar het telt.

Kern van onze benadering:

1. Wij weten wat speelt
2. We maken het persoonlijk
3. Uw belangen worden gehoord

Waardegedreven. BOUF zet in op concrete en voelbare verandering. We starten bij uw unieke situatie en waarden. Zo komen we tot effectieve interventies. Voor u en de hele zorgsector. We beginnen met drie vragen:

1. Waar staat u nu?
2. Wat is uw doel?
3. Wat hebt u nodig?

Creatief. We zien kansen die anderen laten liggen. Uw organisatie is uniek, dus u krijgt een aanpak op maat. Precies afgestemd op uw uitdagingen.

Strategisch. We combineren inzicht in politiek en bestuur met juridische kennis. Zo brengen we u dichter bij wat werkelijk telt in beleidsvorming en duiden alle informatie die voor u relevant is. BOUF is meer dan een voet tussen de deur in Den Haag, we zorgen voor blijvende contacten.

Regels, macht, mensen. Regels kennen is stap één. Ze beïnvloeden is stap twee. Wij kennen de wet, het beleid en alle kleine lettertjes. We helpen u door het doolhof van politiek en macht. We vergeten nooit wie er meespeelt. Medestander of tegenstander, we hebben ze in beeld.

Uiteindelijk draait al ons werk om mensen. We letten op ieders belangen. Zo bouwen we aan samenwerking en voordeel voor alle betrokkenen. Zo leggen we de basis voor langdurige relaties en een sterke behartiging van uw belangen.

Wat is onze kracht? Drie dingen:

1. kennis van regels
2. kennis van de machtsverhoudingen
3. mensenkennis

Zo zijn we uw betrouwbare partner in Public Affairs.