Visie

Navigeren door de bestuurs- en toezichtskamer kan ingewikkeld zijn, dat begrijpen we bij BOUF. Speciaal voor zorgorganisaties bieden we deskundige, praktische hulp bij de bestuurlijke inrichting van uw organisatie. Onze adviezen zijn resultaatgericht en alleen als het meerwaarde biedt, leggen we ze notarieel vast. BOUF helpt u helder en betrokken.

4-Dimensies model

Bij BOUF hebben we het 4-Dimensies-model ontwikkeld, een unieke aanpak die de complexiteit van governance hanteerbaar maakt. Dit programma is specifiek gericht op de vier kernaspecten die voor bestuurders en toezichthouders dagelijkse kost zijn:

1. visie op besturen
2. visie op toezicht
3. samenspel Raad van Bestuur/Directie en Raad van Toezicht
4. positionering van de organisatie in de externe omgeving

Waarom is dit belangrijk? Omdat elk van deze dimensies zijn eigen dynamiek en vereistenheeft. Met daarbijhorende specifieke geldende wet- en regelgeving. Ons programma biedt de flexibiliteit om aan te sluiten op uw specifieke behoeften. Of u nu behoefte heeft aan een volledige governance-herziening of specifiek wilt focussen op een van de vier dimensies, wij bieden een scala aan diensten die hierop aansluiten. Dit varieert van het formuleren van reglementen en het ontwikkelen van een toezichtsvisie, tot het opzetten van samenwerkingsovereenkomsten met andere partijen.

Dus bent u op zoek naar een partner die u niet alleen van begrijpelijk en toepasbaar advies voorziet, maar ook echt werkzame oplossingen biedt? Lees dan meer over onze opdrachten en ontdek hoe BOUF u kan ondersteunen in uw governance-uitdagingen.