Deze week verscheen er een speciale bijlage van het Financieel Dagblad: de Jaargids advocatuur 2024. En hoe cool: BOUF Legal staat erin! Loubna Boufrach gaat in gesprek over ons adviesbureau en kennishuis, BOUF Academy. Het artikel beschrijft wat onze organisatie en aanpak zo uniek maakt en in welke rechtsgebieden BOUF gespecialiseerd is.

“De drieluik van juridische innovatie in de zorg”

Onze onderscheidende factor ligt in een unieke combinatie van kennis op het gebied van Public Affairs, Recht en Bestuur. Deze drieslag leidt tot een impactvolle benadering die vanuit meerdere belangen en perspectieven opereert. Het Nomika Zorgmodel, de vier cirkels van invloed en waardegedreven governance vormen hierbij de basis.

Cases

Van het bijdragen aan het verminderen van administratieve lasten in de eerstelijnszorg tot het aanpakken van tekorten aan professionals in de zorg en het smeden van executieve coalities op diverse onderwerpen. Een breed scala aan zorgvraagstukken komt bij ons aan bod. Wil je meer weten over de thema’s die we behandelen? Kijk dan verder op onze website!