Afgelopen vrijdag hebben wij op een feestelijke manier stilgestaan bij deze bijzondere mijlpaal. Een jubileum waar we โ€“ oprichtster Loubna Boufrach in het bijzonder โ€“ gestaag naartoe hebben gewerkt. Samen met mensen die vanaf het ontstaan erbij zijn geweest, mensen die dichtbij ons staan of met wie wij nauw hebben samengewerkt blikten wij terug op 10 prachtige jaren. We hebben de glazen geklonken op nog vele mooie jaren en genoten van een heerlijk walking dinner en goede gesprekken met op de achtergrond vrolijke jazzmuziek.

Al 10 jaar actief voor de zorg

Danielle Kikken en Ruben Meijer โ€“ die BOUF door de jaren heen van dichtbij hebben zien veranderen en groeien – spraken Loubna toe en namen onze gasten mee in het verhaal achter BOUF. Het begon allemaal met Loubna die een kans zag om mensen en organisaties in de zorg te helpen door haar expertise op het gebied van recht, bestuur en public affairs te combineren.

De eerste jaren van BOUF Legal

De eerste jaren stonden in het teken van het ontwikkelen van de methode en het ontdekken van onze meerwaarde. Het klantenbestand was enorm divers: van individuele zorgprofessionals en bestuurders tot zorgorganisaties en beroepsverenigingen. Daarnaast was ook het type werkzaamheden minstens zo divers: van het begeleiden van fusietrajecten tot het ontwikkelen van samenwerkingsverbanden en uitvoeren van klassieke lobbytrajecten en het opleveren van juridische adviezen. Gaandeweg is er steeds meer scherpte gekomen in onze aanpak en werd het steeds duidelijker โ€˜waar BOUF Legal van is’.

BOUF Academy
Met de oprichting van dochterbedrijf BOUF Academy werd het mogelijk de opgedane kennis en ervaringen te delen met een groter publiek. Waar BOUF Academy al veel mooie cursussen heeft o.a. op het gebied van wet- en regelgeving, is daar sinds afgelopen vrijdag een grote toevoeging aan gedaan met de lancering van de ๐ฅ๐ž๐ž๐ซ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ฎ๐›๐ฅ๐ข๐œ ๐€๐Ÿ๐Ÿ๐š๐ข๐ซ๐ฌ ๐ž๐ง ๐ข๐ง๐ฏ๐ฅ๐จ๐ž๐ ๐จ๐ซ๐ ๐š๐ง๐ข๐ฌ๐ž๐ซ๐ž๐ง.ย Met trots heeft Daphne Komduur het eerste deel van deze leerlijn kunnen presenteren.
Nieuwsgierig geworden? Kijk hier voor meer informatie over het cursusaanbod: https://lnkd.in/dC6EDydE

Alle inmiddels acht collegaโ€™s hebben een intrinsieke motivatie om de publieke sector sterker te maken, in het bijzonder de gezondheidszorg. We zijn een hecht team van experts met een hart voor de zorg. BOUF Legal is uitgegroeid tot een gevestigde naam in de zorg en daar zijn we trots op.

Op naar de volgende 10 jaar!


We kijken terug op een mooie sfeervolle dag, zie hieronder een korte sfeerimpressie (met geluid).